dinsdag 6 juli 2010

De klucht van het jaar


Zondag ging Andy met volle moed naar Schendelbeke om zijn provinciale titel te verlengen! Hij reed er een prachtwedstrijd en samen met Willem Vanderheyden (PK Brabant) reed hij de tegenstand verloren. Willem won de wedstrijd voor Andy en iedereen was er dus van overtuigd dat hij zijn kampioenentrui opnieuw mocht aanttrekken. Dit was echter buiten het VWF-reglement gerekend. Andy had zich in het begin van het seizoen een WAOD-vergunning aangeschaft in de veronderstelling dat deze werd gelijkgesteld met een VWF-vergunning aangezien de VWF nu ook aangesloten is bij de ICF. Het VWF-reglement stelt echter dat men een VWF-vergunning moet nemen om kampioen te worden.
Dit is natuurlijk heel spijtig aangezien Andy al veel meer koersen bij de VWF gereden heeft dan bij de WAOD. Bijna iedereen is het er ook over eens dat Andy de verdiende Oost-Vlaams kampioen is! Het is spijtig dat er nog enkelingen zijn dit dit niet kunnen toegeven!
Andy heeft zich gelukkig al over deze tegenslag gezet en zal proberen om nog een mooi vervolg te breien aan zijn tot nu toe al prachtig seizoen !!! De tegenstand is gewaarschuwd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten