maandag 26 juli 2010

Onze koers in Ottergem



We mochten rekenen op een talrijke opkomst van renners die hun kansen kwamen verdedigen op dit toch niet te onderschatten parcours! Het weer was ons goedgezind zodat we 6 prachtige wedstrijden gezien hebben!

We willen iederen hartelijk bedanken die ons gesteund en geholpen hebben om deze wedstrijd te kunnen organiseren! Ook nogmaals een dikke proficiat aan de winnaars en aan al de andere renners bedankt om er een mooie wedstrijd van te maken!

Alle wedstrijdfoto's (A,B,C,D,E en F) zijn te bekijken en te verkijgen via http://www.jodeconinck.be/ !

Winnaars:
A: Stefaan Paridaens
B: Frank Vagenende
C: Arie De Moor
D: Joost Pieters
E: Jan Moreels
F: André Ceurens



Andy opnieuw de beste in Wieze!!!

Zaterdag won Andy op een prachtige manier de VWF-wedstrijd te Wieze. Hij reed vijf ronden alleen in de aanval totdat hij ingehaald werd door twee achtervolgers dewelke hij in de laatste ronde opnieuw achter zich liet om solo te arriveren!!! Proficiat Andy!

donderdag 22 juli 2010

!!! Parcourswijziging VWF Ottergem !!!

Wegens een nalatigheid van de gemeente en de politie van Erpe-Mere zijn wij verplicht om ons parcours voor de VWF-wedstrijd te Ottergem van 25/07/2010 te wijzigen. Hieronder het nieuwe parcours:

Andy wint in Aalst !!!


Gisteren, op de nationale feestdag, behaalde Andy zijn 8e overwinning van het seizoen! Hij was de beste in de VWF-wedstrijd te Aalst. Proficiat Andy!

maandag 12 juli 2010

Andy neemt revanche!














Zaterdag in Munkzwalm liet Andy nog maar eens een staaltje van zijn kunnen zien. Op een selectief parcours en in de hitte reed hij de tegenstand op een hoopje, enkel Franky Van Oyen kon in het spoor van Andy blijven! Proficiat!
Zondag in Lierde werd Andy 5e en Michaël eindigde vooraan het uitgedunde peleton!
Kenneth werd vrijdag 7e in Wachtebeke en zondag in Sinaai werd hij 6e na een tumultueuze spurt die hij normaal niet kon verliezen!
Koen won de spurt in de Bianchi-trofee in Asse-ter-Heide voor Bart en Christoph, hij neemt daardoor ook de leiding in de puntenstand over van Andy :-)))

donderdag 8 juli 2010

Damme Duo Classic

Vorige zaterdag namen twee koppels van ons team deel aan de Damme Duo Classic, een koppeltijdrit over 11,79 km. Onze jongens brachten het er goed vanaf op een uitgeregende omloop. Michaël deed zijn bijnaaam Locomotora alle eer aan en nam Koen op sleeptouw om binnnen te komen in een tijd van 17m08s56 (41,29 km/u). Andy (de gangmaker bij de andere ploeg) en Christoph reden slechts 6 seconden trager (41,05 km/u). In de stand eindigden ze op plaats 16 (5e plaats in de reeks -70) en op plaats 20 (7e plaats in de reeks -70). Proficiat met deze niet te onderschatten prestatie!
http://www.dammeduoclassic.be/

Foto's volgen later...

dinsdag 6 juli 2010

De klucht van het jaar


Zondag ging Andy met volle moed naar Schendelbeke om zijn provinciale titel te verlengen! Hij reed er een prachtwedstrijd en samen met Willem Vanderheyden (PK Brabant) reed hij de tegenstand verloren. Willem won de wedstrijd voor Andy en iedereen was er dus van overtuigd dat hij zijn kampioenentrui opnieuw mocht aanttrekken. Dit was echter buiten het VWF-reglement gerekend. Andy had zich in het begin van het seizoen een WAOD-vergunning aangeschaft in de veronderstelling dat deze werd gelijkgesteld met een VWF-vergunning aangezien de VWF nu ook aangesloten is bij de ICF. Het VWF-reglement stelt echter dat men een VWF-vergunning moet nemen om kampioen te worden.
Dit is natuurlijk heel spijtig aangezien Andy al veel meer koersen bij de VWF gereden heeft dan bij de WAOD. Bijna iedereen is het er ook over eens dat Andy de verdiende Oost-Vlaams kampioen is! Het is spijtig dat er nog enkelingen zijn dit dit niet kunnen toegeven!
Andy heeft zich gelukkig al over deze tegenslag gezet en zal proberen om nog een mooi vervolg te breien aan zijn tot nu toe al prachtig seizoen !!! De tegenstand is gewaarschuwd...