woensdag 27 oktober 2010

We doen verder!

We hebben veel en lang nagedacht over de toekomst van het MJ Cycling Team en uiteindelijk hebben we besloten om - met de volle goesting - verder te doen met het team!
We zijn nu volop bezig aan de voorbereiding van volgend seizoen en zullen jullie via de blog op de hoogte houden van onze vorderingen! Momenteel zijn we nog druk bezig met het zoeken van sponsors. De onderhandelingen met de renners verlopen vlot en we hopen dit deze week volledig te kunnen afronden. De kans is groot dat er volgend seizoen ook een Belgisch Kampioen bij de ploeg rijdt !!!

donderdag 7 oktober 2010

Einde seizoen

Het seizoen zit er weeral op! Wij kunnen terugblikken op een geslaagd seizoen waarin onze ploeg 16 overwinningen behaalde waarvan 11 bij de VWF, 3 bij de WAOD en 4 bij de toeristen. Grootste zegekaper was natuurlijk Andy die spijtig genoeg beslist heeft om de ploeg te verlaten volgend seizoen. Ook Christoph heeft de ploeg verlaten zodat de overgebleven bestuursleden zich nu zullen beraden hoe het verder moet met het team!
Bij deze willen we graag iedereen bedanken die zich dit seizoen ingezet heeft voor onze club! Bedankt aan alle renners, supporters en sponsors !!!
Wij houden jullie nog op de hoogte over de toekomstplannen van de club!