maandag 30 augustus 2010

Kenneth wint in Maria-Aalter

Zondag was Kenneth de beste in de toeristenwedstrijd te Maria-Aalter. Op 1 km van de streep werden 3 vroege vluchters teruggepakt door de achtervolgende groep van een man of tien. In de spurt haalde Kenneth het nipt met een ultieme jump! Proficiat!

Zaterdag reden Andy en Jarno het BK in Asbeek. Jarno kon geen kampioen worden en reed in dienst van Andy een goeie wedstrijd. Andy werd nipt geklopt en moet zich tevreden stellen met de zilveren medaille!

maandag 23 augustus 2010

Jarno wint toeristenkoers in Sombeke

Zaterdag won Jarno de toeristenkoers in Sombeke. Hij zat eerst in een ontsnapping met 8 renners maar die werd ongedaan gemaakt. Hij probeerde het dan opnnieuw en ditmaal alleen, dit bleek de juiste keuze te zijn en zo reed hij solo naar de zege! Proficiat!
Andy werd zaterdag in eigen gemeente Denderleeuw 2e bij de VWF!

maandag 16 augustus 2010

Andy wint BENELUX-kampioenschap

Zaterdag in Kapelle-op-den-Bos won Andy zijn 10e wedstrijd van het seizoen en werd zo ook Beneluxkampioen! Zijn eerste titel van het seizoen is binnen! Proficiat! Laurent reed ook een verdienstelijke wedstrijd bij de C's en eindigde op een 9e plaats!






maandag 9 augustus 2010

Jarno is back!

Na een blessure en lange revalidatie reed Jarno vrijdagavond zijn eerste wedstrijd van het seizoen bij de toersiten in Temse.Het draaide uit op een massaspurt die Jarno naar zijn hand zette! Eerste wedstrijd en direct prijs, proficiat Jarno!

Zondag werd Andy vijfde in Buggenhout en Kenneth eindigde er in het peloton bij de A's. Ook Edwin koerste in Buggenhout en zat ook in het peleton!

dinsdag 3 augustus 2010

WK Soumagne

Zondag werd het WK in Soumagne betwist op een superlastige omloop. Er kwamen 232 renners aan de start. Vooraan werd het een gesloten wedstrijd, geen enkele ontsnapping was een lang leven beschoren, achteraan stond de deur echter wagewijd open! Michaël kon het tempo bergop net niet aan en vormde een bus met de vele andere gelosten, Laurent was 's nachts ziek geworden en moest opgeven. Andy koerste steeds aandachtig vooraan maar de laatste beklimming naar de aankomst was er iets teveel aan, hij werd wel nog knap 4e! Een mooie prestatie!
Hierbij enkele koers- en sfeerfoto's, ook van de voorbereiding van onze jongens!
Wedstrijdfoto's zijn te vinden op http://www.jodeconinck.be/

parcoursverkenning

fiets checken

inladen

gesloten peleton

afzien

wachten

buschauffeur

uitgeteld :-)

bevoorrading

racemachien

ultieme ontsnappingspoging

maandag 2 augustus 2010

Michaël wint toeristenkoers Lede!

Vrijdagavond won Michaël zijn eerste van het seizoen. Hij ging van start in de toeristenwedstrijd van Lede. Eén renner ging er alleen vandoor en bouwde een voorsprong uit van 25sec. op het peleton. Michaël besefte het gevaar en dichte op zijn eentje het gat. Ze bleven met hun twee vooruit en hij maakte het dan af in de spurt! Proficiat Michaël!