woensdag 28 april 2010

4 jaar geleden


Op 1 mei 2006 was onze hoofdsponsor Michaël nog in topvorm. In de VWF-wedstrijd te Oudegem was hij van in de start weggeraakt met een elite-groepje en op het einde van de wedstrijd reed hij solo naar de overwinning in barre weersomstandigheden. Hopelijk kan Andy dit jaar dit huzarenstukje herhalen en zijn eerste zegebloemen van het seizoen wegkapen!






maandag 26 april 2010

het voorbije week-end

Drie van onze ploegmakkers stonden dit week-end aan de start van een wedstrijd:
Zaterdag was Edwin van de partij in Buggenhout (VWF) en behaalde daar een 29e plaats! Zondag was het de beurt aan Andy en Laurent. In de VWF-wedstrijd te Boom behaalde Laurent een 27e plaats in zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Andy pakte een mooie 5e plaats in de WAOD-wedstrijd te Heudsen!

De rest van het team "genoot" zondag van een toeristentochtje langs Onkerzele, Muur en Bosberg met een prachtige finale via allerlei verborgen weggetjes teruggevonden door onze ploegleider Michaël!

maandag 19 april 2010

VWF Steenhuize 18/04

Na 2 pechwedstrijden bij de WAOD (2 maal een lekke band) heeft And y zijn eerste top tien notering van dit jaar beet. Hij eindigde 8e in de A-reeks bij de VWF te Steenhuize!

Hieronder nog enkele foto's van Andy in de WAOD-wedstrijden te Oostakker en Lochristi:




maandag 5 april 2010

De Flandriens

Zaterdag zijn onze drie ploegmakkers - Christoph, Jan en Frank - erin geslaagd om de 260 km van de Ronde van Vlaanderen tot een goed einde te brengen in barre weersomstandigheden. Wij willen ze via deze weg een dikke proficiat wensen voor deze prachtprestatie!

Zelf willen onze flandriens via deze weg de volgende mensen nogmaals bedanken: de supporters, sportief manager Andy, fotograaf Rudy De Backer en trainer Koen Scheerlinck van sportcentrum HIKO, die hen hebben bijgestaan om deze Ronde voor te bereiden en en uit te rijden!