maandag 20 december 2010

Nog een nieuwe sponsor

Wij hebben nog een nieuwe sponsor aan de haak kunnen slaan voor volgend seizoen!
Fiets(internet)winkel BIKEGEAR zal volgend seizoen ook op onze truitjes te bewonderen zijn!


donderdag 16 december 2010

ING Moorsel

Ook ING MOORSEL blijft de ploeg trouw en zal ook in 2011 onze truitjes sieren ! Wij zijn hier uiteraard zeer blij mee, bedankt !!!

ING Moorsel
Kantoorhouder Harold Willockx
053/775 700

dinsdag 23 november 2010

Nieuwe sponsor

We zijn heel blij om een nieuwe sponsor voor volgend seizoen te mogen voorstellen:



Fietsateljee Verleysen zal de achterzijde van onze broeken sieren!

Meer info over deze sponsor op http://www.fietsateljee.be/



woensdag 17 november 2010

Omloop WK ICF 2011 voorgesteld

Afgelopen week werd de omloop voor de ICF wereldkampioenschappen op de weg 2011 voorgesteld.
Deze kampioenschappen worden verreden in de Nederlandse gemeente Hoofdplaat, deelgemeente van Sluis in de provincie Zeeland.

De kampioenschappen vinden plaats op zondag 7 augustus 2011. De biljartvlakke omloop van 8,15 km zelf zal volledig verkeersvrij zijn.

De renners van de categorie 60+ dienen 6 ronden (48.9km) af te leggen, voor de 50+ staan er 8 ronden (65,2km) op het programma. De 40+ categorie krijgt dan weer 10 ronden (81.5km) af te werken, en ten slotte stijden de renners van de categorie 40- dan weer 14 ronden (114,1)om de titel.

bron: http://www.belgiancyclingselection.be/

dinsdag 16 november 2010

De ploeg is voltallig

We kunnen eindelijk de namen van onze aanwinsten voor volgend seizoen bekendmaken:

Bram De Saedeleer uit Denderleeuw
Tim Deneef uit Liedekerke
Kris Lissens uit Vlezenbeek
Tom Van Uffel uit Wanzele
Peter Vermassen uit Herzele

We zijn zeer blij om deze renners te mogen verwelkomen bij het team en we hopen dat we een mooi seizoen tegemoet gaan!

woensdag 3 november 2010

Transfers

We zijn volop bezig om onze ploeg voor volgend seizoen te vervolledigen. Wij hebben al een mondeling akkoord met de nieuwkomers en zullen hun namen hier binnenkort bekendmaken!

De renners die vertrekken kunnen we wel al meegeven:
Andy De Backer (Sportzone)
Laurent Cnop (Copsvrienden)
Edwin Schevernels (Wielerteam Stad Aalst)
We wensen deze jongens veel succes met hun nieuwe ploeg!

De blijvers willen we ook nog eens vernoemen en bedanken voor hun vertrouwen in het team:
Jarno Verhofstadt, Kenneth Kieckens, Michaël Jansegers en Koen Van Mol

woensdag 27 oktober 2010

We doen verder!

We hebben veel en lang nagedacht over de toekomst van het MJ Cycling Team en uiteindelijk hebben we besloten om - met de volle goesting - verder te doen met het team!
We zijn nu volop bezig aan de voorbereiding van volgend seizoen en zullen jullie via de blog op de hoogte houden van onze vorderingen! Momenteel zijn we nog druk bezig met het zoeken van sponsors. De onderhandelingen met de renners verlopen vlot en we hopen dit deze week volledig te kunnen afronden. De kans is groot dat er volgend seizoen ook een Belgisch Kampioen bij de ploeg rijdt !!!

donderdag 7 oktober 2010

Einde seizoen

Het seizoen zit er weeral op! Wij kunnen terugblikken op een geslaagd seizoen waarin onze ploeg 16 overwinningen behaalde waarvan 11 bij de VWF, 3 bij de WAOD en 4 bij de toeristen. Grootste zegekaper was natuurlijk Andy die spijtig genoeg beslist heeft om de ploeg te verlaten volgend seizoen. Ook Christoph heeft de ploeg verlaten zodat de overgebleven bestuursleden zich nu zullen beraden hoe het verder moet met het team!
Bij deze willen we graag iedereen bedanken die zich dit seizoen ingezet heeft voor onze club! Bedankt aan alle renners, supporters en sponsors !!!
Wij houden jullie nog op de hoogte over de toekomstplannen van de club!

maandag 30 augustus 2010

Kenneth wint in Maria-Aalter

Zondag was Kenneth de beste in de toeristenwedstrijd te Maria-Aalter. Op 1 km van de streep werden 3 vroege vluchters teruggepakt door de achtervolgende groep van een man of tien. In de spurt haalde Kenneth het nipt met een ultieme jump! Proficiat!

Zaterdag reden Andy en Jarno het BK in Asbeek. Jarno kon geen kampioen worden en reed in dienst van Andy een goeie wedstrijd. Andy werd nipt geklopt en moet zich tevreden stellen met de zilveren medaille!

maandag 23 augustus 2010

Jarno wint toeristenkoers in Sombeke

Zaterdag won Jarno de toeristenkoers in Sombeke. Hij zat eerst in een ontsnapping met 8 renners maar die werd ongedaan gemaakt. Hij probeerde het dan opnnieuw en ditmaal alleen, dit bleek de juiste keuze te zijn en zo reed hij solo naar de zege! Proficiat!
Andy werd zaterdag in eigen gemeente Denderleeuw 2e bij de VWF!

maandag 16 augustus 2010

Andy wint BENELUX-kampioenschap

Zaterdag in Kapelle-op-den-Bos won Andy zijn 10e wedstrijd van het seizoen en werd zo ook Beneluxkampioen! Zijn eerste titel van het seizoen is binnen! Proficiat! Laurent reed ook een verdienstelijke wedstrijd bij de C's en eindigde op een 9e plaats!






maandag 9 augustus 2010

Jarno is back!

Na een blessure en lange revalidatie reed Jarno vrijdagavond zijn eerste wedstrijd van het seizoen bij de toersiten in Temse.Het draaide uit op een massaspurt die Jarno naar zijn hand zette! Eerste wedstrijd en direct prijs, proficiat Jarno!

Zondag werd Andy vijfde in Buggenhout en Kenneth eindigde er in het peloton bij de A's. Ook Edwin koerste in Buggenhout en zat ook in het peleton!

dinsdag 3 augustus 2010

WK Soumagne

Zondag werd het WK in Soumagne betwist op een superlastige omloop. Er kwamen 232 renners aan de start. Vooraan werd het een gesloten wedstrijd, geen enkele ontsnapping was een lang leven beschoren, achteraan stond de deur echter wagewijd open! Michaël kon het tempo bergop net niet aan en vormde een bus met de vele andere gelosten, Laurent was 's nachts ziek geworden en moest opgeven. Andy koerste steeds aandachtig vooraan maar de laatste beklimming naar de aankomst was er iets teveel aan, hij werd wel nog knap 4e! Een mooie prestatie!
Hierbij enkele koers- en sfeerfoto's, ook van de voorbereiding van onze jongens!
Wedstrijdfoto's zijn te vinden op http://www.jodeconinck.be/

parcoursverkenning

fiets checken

inladen

gesloten peleton

afzien

wachten

buschauffeur

uitgeteld :-)

bevoorrading

racemachien

ultieme ontsnappingspoging

maandag 2 augustus 2010

Michaël wint toeristenkoers Lede!

Vrijdagavond won Michaël zijn eerste van het seizoen. Hij ging van start in de toeristenwedstrijd van Lede. Eén renner ging er alleen vandoor en bouwde een voorsprong uit van 25sec. op het peleton. Michaël besefte het gevaar en dichte op zijn eentje het gat. Ze bleven met hun twee vooruit en hij maakte het dan af in de spurt! Proficiat Michaël!

maandag 26 juli 2010

Onze koers in Ottergem



We mochten rekenen op een talrijke opkomst van renners die hun kansen kwamen verdedigen op dit toch niet te onderschatten parcours! Het weer was ons goedgezind zodat we 6 prachtige wedstrijden gezien hebben!

We willen iederen hartelijk bedanken die ons gesteund en geholpen hebben om deze wedstrijd te kunnen organiseren! Ook nogmaals een dikke proficiat aan de winnaars en aan al de andere renners bedankt om er een mooie wedstrijd van te maken!

Alle wedstrijdfoto's (A,B,C,D,E en F) zijn te bekijken en te verkijgen via http://www.jodeconinck.be/ !

Winnaars:
A: Stefaan Paridaens
B: Frank Vagenende
C: Arie De Moor
D: Joost Pieters
E: Jan Moreels
F: André Ceurens



Andy opnieuw de beste in Wieze!!!

Zaterdag won Andy op een prachtige manier de VWF-wedstrijd te Wieze. Hij reed vijf ronden alleen in de aanval totdat hij ingehaald werd door twee achtervolgers dewelke hij in de laatste ronde opnieuw achter zich liet om solo te arriveren!!! Proficiat Andy!

donderdag 22 juli 2010

!!! Parcourswijziging VWF Ottergem !!!

Wegens een nalatigheid van de gemeente en de politie van Erpe-Mere zijn wij verplicht om ons parcours voor de VWF-wedstrijd te Ottergem van 25/07/2010 te wijzigen. Hieronder het nieuwe parcours:

Andy wint in Aalst !!!


Gisteren, op de nationale feestdag, behaalde Andy zijn 8e overwinning van het seizoen! Hij was de beste in de VWF-wedstrijd te Aalst. Proficiat Andy!